En busschaufför, en busschaufför, är en man med glatt humör......

Ja den slagdängan passade så bra in på vår chaufför till Älvsjömässan i lördags. Trots eländigt väglag, snö och blåst så höll han humöret på topp på både oss resenärer och även sej själv på både dit och hemvägen.
Han är en känd auktionist i Askersund och en del här vet nog vem det är; Eric Lind.
Hans medhjälpare gjorde även de sitt bästa för att vi skulle trivas. Kaffe, mackor och diverse tilltugg gjorde att vi absolut inte behövde vara hungriga!! Tack ska ni ha!

Så till mässan. Libby och en del andra har visat en del därifrån och det var som sagt ett rikt utbud på det mesta av både möbler, porslin/keramik och upplevelser.

Tyvärr så missades Libbys och Empire-Emelies bloggbord!.. :( Vi letade och letade men jag kunde inte se dem..Stig Lindberg var frekvent presenterad i många montrar.


Hur många springare syntes inte överallt..!?? Men jag gillar dem. Så skönt bulliga i formen..Serien Karneval är också populär.Fina Lindbergprylar, "Snurran" den tredelade randiga ljusstaken och vas kombinerat, fajansvaser och Dominofat bl.a.En fotölj i så snyggt tyg av Lindberg.När jag ändå är inne på möbler så kommer ett bildsvep av snyggingar.
Snyggt tyg på en härlig stol.Skål eller fruktfat i teak.. Ett fint satsbord i bakgrunden.Robot Rendevouz. Roboten ifärd med att damma av läckra antikviteter..Herr Knutsson pysslar i sin monter..


I den här montern gick allt i rött och svart. Eleganta hattar, skor, väskor, tyger mm.
Jag tror att den hette Old Touch.

Fortsättning följer!..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0